BAŞKAN AHMET CİN, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Her iki bakana da Pendik’teki yatırım ve projelere desteklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Ahmet Cin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş’i de ziyaret etti.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Ankara’ya giderek bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaret programı kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’la görüşen Başkan Ahmet Cin, Pendik’te devam eden ve planlanan projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Ahmet Cin, her iki görüşme sonrası yaptığı açıklama her iki bakanlığın da hem ülke geneline hem de Pendik’e yaptığı yatırımları önemsediklerini vurguladı.

Öte yandan Belediye Başkanı Ahmet Cin, Ankara programı kapsamında AK Parti Genel Merkezi’ne gitti. Burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş’i ziyaret ederek Ankara Programı’nı tamamladı.

BAŞKAN AHMET CİN, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
YILIN İLK “İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ'NDEN DİKKAT ÇEKEN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİ
ANKARA İSTANBUL YHT BİLET FİYATI 930 TL'YE YÜKSELDİ
AK PARTİ ÜMRANİYE'DEN YEREL BASINA VEFA:''ÜMRANİYE'NİN SESİNİ BİRLİKTE DUYURUYORUZ''
ÇEVREYE DUYARLI BİR NESİL İÇİN ÜMRANİYE’DE ANLAMLI ETKİNLİK
PESİAD'DAN YATIRIM ŞİFRELERİ; MERT BAŞARAN İLE YENİ DÖNEM STRATEJİLERİ KONUŞULDU
AK PARTİ PENDİK İLÇE KOMİSYONU PESKDER İLE BULUŞTU
SAHADAKİ BASIN MENSUPLARINA MÜJDE:MARARAY'DA ÜCRETSİZ DÖNEM BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ MAKER ATAÖLYELERİ ARA TATİLDE ÇOCUK VE GENÇLERLE BULUŞUYOR