BAŞKAN AHMET CİN; BİZ HAZIRIZ''

Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin yerel seçime 5 gün kala AK Parti Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Meclis Üyesi Adayları ve mahalle başkanları ile bir araya gelerek ''Biz hazırız'' mesajı verdi.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimine sayılı günler kala Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Pendik SKM merkezinde Meclis Üyesi Adayları ve Mahalle teşkilatlarıyla geniş katılımlı toplantı düzenledi.

AK Parti Pendik ilçe Başkanı Özer Sarıkaya ve Yönetimi'nin de yer aldığı toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Ahmet Cin tüm teşkilat mensuplarıyla 31 Mart'ta seçimlere hazır olduklarını ifade ederek hem İBB'de hem de Pendik'te yeni zaferler kazanacaklarını söyledi.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI
GAZZE'YE UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ PLATFORMU'NDAN PESİAD'A ANLAMLI ZİYARET
MEHMET AKİF ERSOY'UN UYUŞTURUCU TESTİ SONUCU AÇIKLANDI
DEV OPERASYON: GAİN MEDYA VE BAĞLI ŞİRKETLERE KAYYIM ATANDI, 3 GÖZALTI!
“VELİBABA 8. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TAPUDA TESCİL EDİLDİ
KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU