BAŞKAN AHMET CİN; ''ÇALIŞANLARLA KADROLULAR ARASINDA FARK MİNİMUMA İNDİ''

Pendik Belediye Başkanlığı Kasım Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşimini gerçekleştirdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in katılım sağladığı toplantıda gündeme dair önemli konular ele alındı.

Meclis toplantısında temizlik işçilerinin eylemlerine ilişkin soruları cevaplayan Başkan Ahmet Cin bu işçilere 21 Ekim'de yüzde 80 oranında zam yapıldığını belirterek normal çalışanlarla kadrolular aradaki farkın artık minimuma indiğini söyledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=ILDWv15rtzI&t=50s

Başkan Ahmet Cin CHP Grubunun aylardır bu olayı kaşıdıklarını ofislerinde görüşmeler yaptıklarını ifade ederek içten içe yapılan çalışmaların bir önem arz etmediğini ancak sözleşme yapıldıktan sonra bu işi örgütleyerek organize ederek arkadaşları gayri hukuki suç işlemelerine neden olduklarını söyledi. Başkan Ahmet Cin tüm bu olanlardan sonra yine bu arkadaşlarla bir araya geldiklerini sorunların dinlendiğini belirtti.

CHP İBB ve Pendik Belediye Meclis Üyesi Tarık Balyalı işçilerin aldıkları ücretin açıklandığı tutar olmadığını belgelerin kendilerinde olduğunu belirtti. Balyalı toplantıda Başkan Ahmet Cin'in belgeyi ve isimlerin açıklanmasını istedi.

Pendik Belediye Kasım ayı meclis toplantısı'nın 1. oturumunda temizlik işçilerinin eylemleri sonrasında Başkan Ahmet Cin'le bir araya geldiklerini belirten İYİ Parti Pendik Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Saraç bu işçilere yüzde 104 oranında zam yapıldığını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR