BAŞKAN AHMET CİN ÇINARDERE MAHALLE SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Çınardere mahalle sakinlerini ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı. Gecekondu bölgesi olarak bilinen ve yıllardır hak alma mücadelesi içinde olan mahalle halkı İBB'nin almış olduğu karar sonrası imar hakkı kazandı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Çınardere Keltepe bölgesine ait 1/5000'lik planların İBB Meclisinden geçirilmesi sonrasında bölge halkını ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu.

Pendik'in gece kondu bölgesi olarak bilinen Çınardere'de yurttaşlar hak aramak için defalarca İBB'nin yolunu tutmuş ve gündemde yer almıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine kadar yürüyen mahalle halkı imar planlarının çözümü için mücadele etmişti. CHP İBB Meclis Üyesi Tarık Balyalı bölgedeki sorunların çözümü içim mahalle halkını İBB Meclisi'nde ağırlayarak desteğini sunmuştu. 

Çınardere Keltepe bölgesin'de uzun yıllardır devam eden imar sorunlarının geçtiğimiz haftalarda çözüme kavuşturulması sonrasında Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Çınardere mahallesine giderek yurttaşlarla bir araya geldi. Başkan Ahmet Cin sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı;

MAHALLE SAKİNLERİMİZİN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDUK

''Uzun yıllardır devam eden ve yoğun gayretlerimiz neticesinde Çınardere Mahallemizin Keltepe bölgesine ait 1/5000'lik planları İBB Meclisinden geçirmiştik. Bugün de mahalle sakinlerimizle bir araya gelip sevinçlerine ortak olduk.

Haber/ Hatice ODABAŞ

MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ADEM UÇAR'DAN BURUK VEDA
ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI VE İLK YARDIMI EĞİTİM PARKI'NDA EĞLENEREK ÖĞRENDİ
BAŞKAN BİNGÖL;''DAHA GENİŞ BİR AĞAÇLANDIRMA KAMPANASI SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ''
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ POMEM KURSU
ERASMUS ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM,MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ MAKİNE HANGAR'A ZİYARET
YELİZ ORAKOĞLU'NUN FELSEFİ İZLERİ KARTAL BELEDİYESİ'NDE SERGİLENİYOR
NURETTİN YILMAZ;''PARALEL İMAR YAPILANMASI MAHKEME DUVARINA ÇARPTI''
PESİAD'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E NEZAKET ZİYARETİ
KARTAL'IN CADDE VE SOKAKLARI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR