BAŞKAN AHMET CİN, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİ ANDI

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kaynarca Merkez Camii’nde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı.

Kaymakam Mehmet Yıldız ve vatandaşlarla birlikte dualar okuyan Başkan Ahmet Cin: “Depremin ilk gününden itibaren yardıma başladık. PEAK ekibimizle hemen Hatay’a gittik. Arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Aşevi kurduk, depremzedelere sıcak yemek verdik. Allah milletimize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın.” dedi.

Pendik Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için anma programı düzenledi.Kaynarca Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası dualar okundu, cemaate çorba ikram edildi. Kaymakam Mehmet Yıldız ve vatandaşlarla birlikte gerçekleşen programda hayatını kaybedenler bir kez daha anılmış oldu.

“PEAK ekibimizle hemen bölgeye gittik”

Belediye Başkanı Ahmet Cin, depremin ilk gününden itibaren Pendik Belediyesinin yardım çalışmalarına başladığını vurgulayarak “Pendik Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerimiz PEAK ile hemen Hatay’a gittik. Arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Aşevi kurduk, depremzedelere sıcak yemek verdik.  Allah milletimize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın.” dedi.

CHP'NİN ATAŞEHİR İLÇE KONGRESİ İPTAL EDİLDİ
GİRİŞİMCİLİK ATÖLYESİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VE YENİLİKÇİ FİKİRLER BİR ARADA
KAYNARCA METİN SEÇKİN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
SAVCI ERCAN KAYHAN'I BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN MUSTAFA CAN GÜL TUTUKLAMA TALEBİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
CHP İSTANBUL'A KAYYIM KARARI SONRASI OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MEVLİD KANDİLİ'NDE VATANDAŞLARA HAYIR LOKMASI İKRAMI
İSTANBUL CUMHURİYET SAVCISI ERCAN KAYHAN RESTORANDA BIÇAKLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖNCESİ KIRTASİYELER DENETLENİYOR
ÖZGÜR ÖZEL:''ALINAN BU KARARI TANIMIYORUZ''
"6. SOKAKTA SATRANÇ VAR" YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ