BAŞKAN AHMET CİN, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİ ANDI

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kaynarca Merkez Camii’nde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı.

Kaymakam Mehmet Yıldız ve vatandaşlarla birlikte dualar okuyan Başkan Ahmet Cin: “Depremin ilk gününden itibaren yardıma başladık. PEAK ekibimizle hemen Hatay’a gittik. Arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Aşevi kurduk, depremzedelere sıcak yemek verdik. Allah milletimize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın.” dedi.

Pendik Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için anma programı düzenledi.Kaynarca Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası dualar okundu, cemaate çorba ikram edildi. Kaymakam Mehmet Yıldız ve vatandaşlarla birlikte gerçekleşen programda hayatını kaybedenler bir kez daha anılmış oldu.

“PEAK ekibimizle hemen bölgeye gittik”

Belediye Başkanı Ahmet Cin, depremin ilk gününden itibaren Pendik Belediyesinin yardım çalışmalarına başladığını vurgulayarak “Pendik Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerimiz PEAK ile hemen Hatay’a gittik. Arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Aşevi kurduk, depremzedelere sıcak yemek verdik.  Allah milletimize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın.” dedi.

BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM'A NEZAKET ZİYARETİ
KAPDER DERNEĞİ BAŞKANI FİLİZ SUCU'DAN KADIN İSTİHDAMI VE DAYANIŞMASINA GÜÇLÜ DESTEK
30 AĞUSTOS RESEPSİYONUNDA PESİAD RÜZGARI
SULTANGAZİ'DE HAMLELER KONUŞTU:9 ULUSLARARASI İSTANBUL AÇIK SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
6.PENDİK KAHVE FESTİVALİ'NE 145 BİN ZİYARETÇİ KATILDI
PENDİK'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE KUTLANDI
KARTAL'DA KADIN EMEĞİ PAZARINA YOĞUN İLGİ
TUZLA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU
KARTAL'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU ÇELENK TÖRENİYLE BAŞLADI
BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI