BAŞKAN AHMET CİN DİNİ YAYINLAR KİTAP FUARI'NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Pendik Belediye Başkanlığı kültür etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Pendik Sahil Meydan Alanı Dini kitap Fuarı'na ev sahipliği yaptı.

Pendik Belediyesi Dini Yayınlar Kitap Fuarını törenle açtı.Açılışa katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Ramazan’a has faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu rahmet ayında insanlarımızın ne kadar hassas olduğunu gördük. İnşallah, bu güzellikleri devam ettirmek nasip olsun.” dedi.

Pendik Belediyesi geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği Dini Yayınlar Kitap Fuarı’nın 3.sünü törenle açtı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Muhammet Emin Kılıç, basın mensupları ve kitap severlerin katılımıyla açılan fuara yoğun ilgi oldu.

Açılışta konuşan Başkan Ahmet Cin: “Ramazan’a has faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu rahmet ayında insanlarımızın ne kadar hassas olduğunu gördük. İnşallah bu güzellikleri devam ettirmek nasip olsun. 3.sünü düzenlediğimiz Dini Yayınlar Kitap Fuarındayız, bugün de. Katılım gösteren tüm yayınevlerimize teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundu.

25 bin kitap, okurları bekliyor

3-17 Nisan tarihleri arasında akşam 22.00’ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan kitap fuarında 50 yayınevi ve 25 bin kitap yer alıyor. Fuarda kitap stantlarının yanı sıra Ramazan’ın atmosferine uygun hediyelik eşya stantları da bulunuyor. Aynı zamanda fuarda deprem bölgelerindeki okul kütüphanelerine hediye edilmek üzere “Askıda Kitap Kampanyası” ile bağış kitap toplanıyor. Kitap severler aradıkları dini yayınları tek noktada bulabiliyor. Fuarda yer alan ve yapımı 3 senede tamamlanmış 70x100 boyutlu Kur’an-ı Kerim ise yoğun ilgi gördü.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ