BAŞKAN AHMET CİN ENGELSİZ ATÖLYEYİ ZİYARET ETTİ

Pendik Belediyesi 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında etkinlikler düzenledi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, etkinlikler kapsamında “Engelsiz Atölye”de kursiyerlerle bir araya geldi.

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Cin Engelsiz Atölye'yi ziyaret ederek engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Atölye faaliyetlerini dikkatlice inceleyen Başkan Ahmet Cin, Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri olan kursiyerlerle sohbet etti. Onların günlük yaşantılarına dair deneyimlerini dinleyerek atölyede gerçekleştirilen projeleri inceledi. Sonrasında Başkan Ahmet Cin, kursiyerlerle birlikte kedi evi projesini tamamladı.


Gençlik Kampı’nda renkli ve eğlenceli anlar yaşandı

Engelliler Günü etkinlikleri sadece atölye ziyaretiyle sınırlı kalmadı. Aynı gün, Gençlik Kampı’nda düzenlenen renkli etkinliklerle engelli çocuk ve gençler, doyasıya eğlendi. Jonglör, illüzyon show, patlamış mısır, pamuk şeker ikramları ve coşkulu şarkılar eşliğinde gerçekleşen etkinlik, katılımcıların keyifli bir gün geçirmesine olanak tanıdı. Gençlik Kampı Etkinlikleri 3 gün boyunca devam ederek engelli çocuk ve gençleri, aileleriyle birlikte ağırlamaya devam etti.

  •  
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI