BAŞKAN AHMET CİN GENÇLERİN TUTKUSUNA ORTAK OLDU

Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin gençlerle bir araya gelerek tutkularına ortak oldu.

Başkan Ahmet Cin Türk Telekom Şehit Murat Mertel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek gençlerle teknoloji ve eğitim başta olmak üzere bir çok konuda fikir alışverişinde bulunarak gençlerin geleceğe yönelik projelerini dinledi.

Öğrencilerin talep ve isteklerini her zaman yerine getireceklerini belirten Başkan Ahmet Cin Pendik'te gençlere yönelik hizmete açılan Pendik Gençlik Kampı'na tüm öğrencileri davet ederek kahvaltı sözünü verdi.

Başkan Ahmet Cin Pendik'te eğitime yönelik hizmetlerin devam edeceğine vurgu yaparak gençlerin talepleri doğrultusunda yeni kütüphanelerin de hizmete açılacağını söyledi. 

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ