BAŞKAN AHMET CİN MİLLET BAHÇESİNDE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Cumhur İttifakı Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Ramazan ayı nedeniyle Pendik'te 13 lokasyonda kurulan iftar çadırlarında vatandaşlarla iftar sofrasına katılmaya devam ediyor.

Başkan Ahmet Cin Pendik Millet Bahçesi'nde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programının ardından kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Ramazan ayının feyzi ve bereketin armasına vesile olduğunu belirterek tüm vatandaşların oruçlarının Allah katında kabul edilmesini temenni etti. Başkan Cin programda Pendik'te birlik ve beraberliğin devamının sürdürülmesi gerektiğine vurgu yaparak 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Pendik'te en yüksek oranda oy beklediklerini söyledi. 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya geliyor, iftarını Pendiklilerle birlikte açıyor. Dün Pendik Sahil Meydanı İftar Çadırı’nda vatandaşlarla selamlaşan ardından da Pendik Millet Bahçesi’ndeki çadırda orucunu açan Başkan Ahmet Cin yardımlaşmaların, muhabbetlerin, kardeşliklerin her gün devam etmesi temennisinde bulunarak “Bu ay rahmet ayı, Kuran ayı. İbadetler konusunda hassas olmamız gereken bir ay. Pendik Belediyesi olarak pek çok noktada  iftar veriyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.” dedi.

Kütüphanede oruçlarını açtılar

Pendik Belediyesi, Ramazan ayı boyunca başta  Pendik sahildeki etkinlik alanı, Millet Bahçesi, Kurtköy Kültür Sokağı ve Esenyalı Dörtyol’daki çadırlar olmak üzere 13 farklı noktada iftar yemeği veriyor. İftar noktaları arasında Kemal Tahir Kütüphanesi ve Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi Kütüphanesi de yer alıyor. Kütüphanelere gelen  okurlar iftarın ardından kitap okumaya ve ders çalışmaya devam edebiliyor.

Tarihi  cami gezilerinin ilki gerçekleşti 

Pendik Belediyesi’nin  Ramazan ayı bounca sürecek tarihi cami gezilerinin ilki gerçekleştirildi. Geziye katılan vatandaşlar belediyeye ait araçlarla Eyüp Sultan Camii, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ve Sultanahmet Camii ve Türbesi’ne gitti. Tarihi mekanları fotoğraflayan vatandaşlara rehberler de tarihi yapılar hakkında bilgi verdi. 

PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ
YILIN BARIŞ İNSANI ÖDÜLÜ DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF'IN
VATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN İNCİRLİĞİN TSK DENETİMİNE ALINMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI