BAŞKAN AHMET CİN'DEN LİSE ÖĞRENCİLERİNE BOĞAZ TURU

Pendik Belediyesi lise öğrencilerine tekneyle boğaz turu düzenliyor. Turların ilkine katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Gençler sizler için etkinliklerimize her zaman devam ediyoruz.Bugün de tekne ile sizlere boğaz turu yaptırmak istedik'' dedi.

Pendik Belediyesi ilçe genelinde lise öğrencilerini tekne gezisine götürüyor. İlki düzenlenen tekne turunda öğrencileri Üsküdar-Harem İskelesi’nden hareket ederek boğaz turu yaptı.

Öğrencilere teknede Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin eşlik etti. Başkan Ahmet Cin gençlerle fotoğraf çekildi, onlarla sohbet ederek isteklerini dinledi. Teknede yaptığı konuşmasında Başkan Ahmet Cin: “Gençler, sizler için etkinliklerimize her zaman devam ediyoruz. Bugün de tekne ile sizlere boğaz turu yaptırmak istedik, buraları görmenizi istedik. Biliyorsunuzdur bu sene üniversiteye yeni başlayanlara 2 Bin TL’lik desteğimiz oldu, sizin de önünüzde bir sınav var. Siz de inşallah seneye sınavlarınıza girip üniversiteye geçeceksiniz. Takipte kalın, gençler.” ifadelerinde bulunarak gençlere yapılan hizmetlerden bahsetti. 500’ü aşkın genç teknede boğaz havası aldı, müzik eşliğinde sınavlar öncesi stresini attı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI