BAŞKAN AHMET CİN'DEN RAMAZAN ÖNCESİ BİN LİRALIK İKRAMİYE ÖDEME TALİMATI

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, koronavirüs mücadelesi için sahada çalışan personellerine 1000 TL ödenmesi talimatını içeren kararı imzaladı. Kararın imzalanmasıyla birlikte Ramazan ayı öncesi ödemeler yapılmış oldu.

Pendik Belediyesi koronavirüs (Covid 19) ile mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sahada çalışan belediye personelleri; Temizlik İşleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Zabıta, Destek, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlükleri çalışanlarından oluşuyor. Sahada büyük bir özveriyle çalışan personele yönelik daha önce 1000 TL ikrameye vereceğini açıklayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ödemelerin yapılmasını içeren kararı imzaladı. Kararın imzalanmasıyla birlikte Ramazan ayı öncesi ödemeler yapılmış oldu.

Hepsini alkışlıyorum”

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Sahada çalışan arkadaşlarımız büyük bir özveriyle şehrimize ve insanımıza yönelen tehdit, ortaya çıkmadan yok etmeye çalışıyorlar. Bu özveriyi maddi olarak da destekleme kararı almıştık. Ramazan ayı öncesi ödemelerin yapılması için talimatı verdim. Pek çok arkadaşımız saha görevi olmadığı halde, hiçbir beklentiye girmeden sahada çalışmak istiyor. Hepsini alkışlıyorum.”dedi.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI