BAŞKAN AHMET CİN;''GÖZLE GÖRÜLÜR BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAYATA GEÇİRDİK''

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde 4.5 yıllık icraatlarını ''Gözle Görülür'' Belediyecilik lansmanıyla Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım programı ile anlattı.

Başkan Ahmet Cin göreve geldiği günden bu yan 4.5 yıllık süreç içerisinde Pendik'te alt yapı başta olmak üzere Pendik'te herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışı geliştirdiklerine vurgu yaparak İstanbul'un 39 İlçesi'nde yatırıma en fazla bütçe ayıran belediye olduklarını söyledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=TAPv8zojmjI&t=24s

Başkan Ahmet Cin tanıtım toplantısında Pendik'te trafik sorunu başta olmak üzere gençlerin ve halkın talepleri doğrultusunda hizmet verdiklerini ifade ederek 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur ittifakı ile birlikte Pendik'te rekor oy alarak İBB'yi de kazanarak yeni projeler yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Cin; İBB'nin sosyal konut üretme yerine gecekondu hak sahipleri için yapılan sosyal konutları gerçek hak sahiplerine vermediklerini belirterek Kiptaş adı altında pahalı projeler ürettiklerini ifade etti. Başkan Ahmet Cin Pendik Belediyesi olarak kentsel dönüşüm kapsamında sosyal konutlar üreterek vatandaşların uygun koşullarda ev sahibi olabilmesine imkan sağladıklarını ve bu tür projelerin devam edeceğini ifade etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen tanıtım programına; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, AK Parti Pendik ilçe Başkanı Özer Sarıkaya, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selman Öğüt,AK Parti Pendik Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker, Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Hikmet Kırık, Ulusal Basında görev alan yazarlar ve  STK temsilcileri ile çok sayıda partili yer aldı. 

YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NDE KURA HEYECANI: İLK ADIM 29 ARALIK'TA!
FENERBAHÇE KULÜP BAŞKANI SADETTİN SARAN ADLİYEDE İFADE VERİYOR
ÜMRANİYE’NİN GURURU: WUSHU KUNG FU’DA 7 MADALYA
YILIN SON AĞAÇ DİKİMİNİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAPTI
ZORUNLU ASKERLİK SİSTEMİ DEĞİŞİYOR
BAKAN GÜLER'DEN SURİYE MESAJI:'' İHTİYAÇ OLURSA GEREKENİ KİMSEYE SORMADAN YAPARIZ''
ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!