BAŞKAN BİNGÖL 2 YIL ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ:TUZLA'YA YENİ NESİL KAFE KAZANDIRILDI

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, göreve gelişinin ikinci yıl dönümünde sosyal medya hesabından yayımladığı video ile seçim döneminde verdiği sözlerin hayata geçirildiğini duyurdu.

Paylaşımda, genç bir vatandaşla seçim öncesinde yapılan sohbet ve sonrasında verilen sözlerin nasıl gerçeğe dönüştüğü yer aldı.

Başkan Bingöl, paylaşımında “Tuzla’da gençlik ittifakını kurduk. Söz verdiğimiz gibi, Yeni Nesil Kafe konseptimizle Tuzla kazandı, Tuzla’nın gençleri kazandı” ifadelerini kullandı.

Başkan Bingöl, 7 Şubat 2024 tarihinde vatandaşlarla gerçekleştirdiği bir buluşmada gençlere yönelik sosyal alanlar oluşturma hedefini dile getirmişti. Konuşmasında, “Biz bu gençlik ittifakını kuralım. Tuzla Belediyesi kafeleri açalım. Yeni sosyal alanlar yaratalım. Bu çocuk, ucuz kahveyi Tuzla Belediyesi’nin kafesinde içsin” ifadelerini kullanmıştı.

11 AY SONRA BİRLİKTE SİPARİŞ VERDİLER

Bu sözler üzerine genç bir vatandaşın “Böyle bir şeyin yapılma ihtimali var mı acaba?” sorusuna “Tabii ki var” yanıtını veren Bingöl, yaklaşık 11 ay sonra açılan Tuzla Mekan’da aynı vatandaşla bir araya gelerek birlikte sipariş verdi. O anlarda Başkan Bingöl, seçim öncesi yapılan konuşmayı hatırlatarak, uygun fiyatlı ve nitelikli sosyal alanlar oluşturma sözünü yerine getirdiklerini vurguladı.

Bu kapsamda ilçeye kazandırılan “Tuzla Mekan” konseptli yeni nesil kafeler şu şekilde sıralandı:

Tuzla Mekan Şifa, Tuzla Mekan Postane, Tuzla Mekan Aydınlı, Tuzla Mekan İskele ve Tuzla Mekan Ayyıldız.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Tuzla Mekan’lardan yararlanan vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirdi.

Bir öğrenci, “Kadıköy’de ders çalışıyormuşum gibi hissediyorum. Tuzla’nın daha çok güzelleşmesi beni mutlu etti” ifadelerini kullanırken, bir diğer vatandaş özellikle Şifa Mahallesi’nde böyle bir hizmetin eksikliğine dikkat çekerek memnuniyetini dile getirdi. Başka bir vatandaş ise, “Eskiden bu saatlerde bu kalabalığı göremezdiniz. Demek ki bir şeyler değişiyor” sözleriyle dönüşüme işaret etti.

ATA TOHUMU FİDELERİ DİKEREK BAHARA “MERHABA” DEDİLER
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BÖLGESEL ATEŞKES MESAJI: ''BARIŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
ZAFER PARTİSİ KARTAL İLÇE TEŞKİLATI CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ
MALTEPE BELEDİYESİ'NİN LGS HAZIRLIK KURSLARINA BAŞVURULARI BAŞLADI
BAŞKAN BİNGÖL 2 YIL ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ:TUZLA'YA YENİ NESİL KAFE KAZANDIRILDI
DÜNYA ETNOSPOR KONFEDERASYONU BAŞKANI NECMEDDİN BİLAL ERDOĞAN GENÇLERLE ÜMRANİYE’DE BULUŞTU
KARTAL'DA TARİHE YOLCULUK:''FOTOĞRAFLARLA 19. YÜZYILDAN GÜNÜMÜZE ERZİNCAN''SERGİSİ AÇILDI
İSRAİL KONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE SİLAHLI ÇATIŞMA:3 KİŞİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 2 POLİS YARALI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NE OPERASYON: 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
ÜNLÜ İSİMLERE DEV OPERASYON: ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR