BAŞKAN CİN ALT YAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Geziboyu Caddesi’nde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

 Ekiplerden teknik bilgi alan Başkan Ahmet Cin, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirtti.

Pendik Belediyesinin İSKİ’yle birlikte Geziboyu Caddesi’nde sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Atık su kanalı ve yağmur suyu hattı yenileme çalışması kapsamında Geziboyu CaddesiYeşilvadi Sokak’a kadar olan etabın ilk kat asfaltı serildi. Bordür çalışmasının akabinde son kat asfalt serimi yapılacak. Öte yandan Belediye Başkanı Ahmet Cin Geziboyu Caddesi’nde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden teknik bilgi alan Belediye Başkanı Ahmet Cin, çalışmaların önümüzdeki haftalarda tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirtti.

Geziboyu Caddesi’nde ne yapılıyor?

Pendik Belediyesi ve İSKİ, Geziboyu Caddesi’nde koordineli şekilde iki ayrı çalışma yapıyor. İSKİ, caddedeki sorunlu atık su kanallarını yeniliyor. Pendik Belediyesi ise yağmur suyu kanallarını yenileyerek yolu sağanak yağışlara mümkün olduğu kadar dayanıklı hale getirmeye çalışıyor. Son aşamada Pendik Belediyesi üst yapı çalışmalarına geçerek asfalt serimi ve kaldırım yenileme işlemi gerçekleştiriyor.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'NİN MUTLU GÜNÜ:OĞLU SERKAN GÜNERİ EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI
YAŞLANMA BİR YOKUŞ DEĞİL BASAMAK:44 V 60 YAŞLARINDA BİYOLOJİK SIÇRAMA!
HACI MUAZZEZ BÜLBÜL CAMİİ’NİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU KRİTİK: 10.KEZ HASTANEYE KALDIRILDI
RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE FİYAT İSTİKRARI OPERASYONU
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN 15 BİN PERSONEL ALIMI MÜJDESİ
PENDİK'İN TARİHİ ARŞİVİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: SULTAN 2. ABDÜLHAMİT DÖNEMİ SERGİSİ AÇILDI
İSTANBUL HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ FİYATINI AÇIKLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KADIN EMEĞİ PAZARI BAŞLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZE KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇIYOR