BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL; ''ANNELERİMİZE MİNNETİMİZİ TEK BİR GÜNLE SINIRLAMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL''

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yüksel, Büyük Kartal Ailesi olarak kadınları her alanda desteklediklerini ifade ederek sevgi ve emek veren annelerin ve içinde annelik duygusu taşıyan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Yüksel mesajında şu ifadelere yer verdi;

Anne şefkati bizi biz yapan, bugünlere getiren ve minnettar olduğumuz yüce bir duygudur. Annelerin emeği, bireyleri ve toplumları aydınlığa taşır. Tam da bu yüzden, annelerimize minnetimizi tek bir günle sınırlamamız mümkün değil.

Onlardan aldığımız sevgi; komşumuzun derdine koşarken, ihtiyaç sahibine el uzatırken, birbirimize derman olurken bizleri yönlendiren pusuladır. 

Bizi sevgi ve özveriyle yetiştiren annelerimizin elbette hakkı ödenemez.

Kartal Belediyesi olarak, annelerin emeklerine ancak Büyük Kartal Ailemiz için çalışarak, kadınları her alanda destekleyen projeler üreterek teşekkür edebileceğimizi biliyoruz.

Evlatlarına sevgi ve emek veren tüm annelerin, içinde annelik duygusu taşıyan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun.

PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI
ERGENEKON DAVASININ FETÖ'CÜ ESKİ YARGI MENSUPLARINA İŞKENCE SUÇLAMASI:ZAMANAŞIMI KARARI KALDIRILDI