BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ'NDE YÜREKLERE DOKUNDU

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Haberin Videosu Ektedir;https://www.youtube.com/shorts/S8Qi0G6BYSg

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek uzun bir süre sohbet eden Başkan Gökhan Yüksel, onların ellerini öperek herhangi bir istek ya da şikayetlerinin olup olmadığını sordu. Ziyaret esnasında düzenlenen etkinlik kapsamında huzurevi sakinlerine müzik dinletisi yapılarak, bir pasta kesimi gerçekleşti ve karanfiller dağıtıldı. Başkan Gökhan Yüksel'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, ziyaret ve düzenlenen etkinlik için teşekkür etti.

“Onlara her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz”

Huzurevi ziyareti hakkında konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde kalan büyüklerimizi ziyaret ettim. Geleceğimize ışık tutan ve tecrübeleriyle hayatımıza değer katan büyüklerimizin daima yanında olacak, onlara her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

KUZEY KORE LİDERİ KİM JONG UN'DAN İRAN'A DESTEK:''İSRAİL'İ YOK ETMEK İÇİN TEK FÜZEMİZ YETER''
ZÜMRÜT VAKFI'NIN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
MART 2026 KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU:İŞTE YENİ ZAM SINIRI!
ORTADOĞU'DA TOPYEKÜN SAVAŞ! HÜRMÜZ KİLİTLENDİ
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
ENDERUN TERAVİHİ GELENEĞİ ÜMRANİYE’DE YAŞATILIYOR
KARTAL'DA GELENEKSEL SANAT RÜZGARI:'HEYBEMİZDEKİ İZLER' SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE DENTFEST 2026 HEYECANI
TÜRKİYE- İRAN SINIR KAPISINDA YOLCU GEÇİŞLERİ DURDURULDU
İRTİKAP SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINAN BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN ADLİYDE