BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL EN BAŞARILI 4. İLÇE BELEDİYE BAŞKANI OLDU

 SONAR araştırma şirketinin İstanbul genelinde gerçekleştirdiği İlçe Belediye Başkanları performans değerlendirmesinde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 39 Belediye Başkanı içerisinden 4. oldu.

 SONAR'ın Aralık ayında gerçekleştirdiği ankete Kartal'dan katılanların yüzde 55.1'i Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i başarılı bulduğunu ifade etti. Başkan Gökhan Yüksel, bu oran ile birlikte İstanbul'da görev yaptığı ilçede en yüksek başarı oranına sahip 4. belediye başkanı olmayı başardı.

 

İnsanı Merkeze Koyan Belediyecilik Anlayışı

 

Göreve geldiği günden bu yana birçok ilke imza atan Başkan Gökhan Yüksel, seçim döneminde söz verdiği projeleri birer birer gerçekleştirmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin stratejik plan çalışmaları, mahallelerde yapılan toplantılardan elde edilen istek ve önerilere göre şekillendirildi. Vatandaşların taleplerinin belediyeye kolay ulaştırılması ve hızlı çözüm sağlanması için Komşu İletişim Merkezi kuruldu. Belediye Meclisi YouTube ve LED bilgi ekranlarından canlı yayınlandı. STK, meslek odaları ve muhtarlarla bir araya gelinerek, 'ortak akıl' devreye sokuldu. Son olarak Halk Günü Toplantılarını da başlatan Başkan Gökhan Yüksel, çözüm odaklı ve insanı merkeze koyan belediyecilik anlayışıyla vatandaşların takdirini kazandı. İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren Kartal Kariyer Merkezi hayata geçirildi.

 

Tamamlanmayan Projeler Tamamlanıyor

 

Yine bu dönemde Cevizli Meydan Projesi'nin 1.etabı kısa sürede tamamlanarak Komşuluk ve Dayanışma Meydanı adıyla hizmete açıldı. Kültür merkezinin bulunduğu 2.etap için de çalışmaların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. 15 kreşle en fazla kreş sayısına sahip olan Kartal Belediyesi'nin 16. kreşinin yapım çalışmaları ise devam ediyor. İlçe genelindeki tüm parklarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Aydınlatma sorunları yaşanan cadde ve sokaklarda çalışmalar yapıldı. Eski stat meydanının çevresinde peyzaj düzenlemesi yapıldı. Sporda tesisleşme çalışmaları kapsamında Atalar'daki toprak sahada çimlendirme çalışması başlatıldı.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR
MARMARA'DA 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HALK GÜNÜ KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET