BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA ÜRETİCİ KADINLARLA BULUŞTU

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı üretici kadınların el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaret etti.

Neyzen Tevfik Meydanı’nda bir gün boyunca açık kalan pazarda stantları tek tek gezen Başkan Yüksel, üretici kadınlarla bir araya geldi, Kartal’da kadınlara yönelik projelere önem atfettiklerini ve desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün girişimi ile gerçekleştirilen Kartal Kadın Emeği Pazarı’nda, 180 kadın girişimcinin tezgâhını tek tek ziyaret eden Başkan Yüksel, kadınlara karanfil ve yılbaşı şekeri takdim etti, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan ile birlikte pazarı ziyaret eden Başkan Yüksel, Kartallı kadınların, kent ekonomisine katılması ve sosyal hayatta desteklenmesi amacıyla kurulan, ‘Kadın Emeği Pazarlarına ayrı bir önem atfettiklerini belirterek; Kartallı kadınların el emeği göz nuru; atkı, oyuncak, ev süsü ve daha birçok ürünü, bu pazarlarda satışa çıkardıklarını söyledi.

Başkan Yüksel, Kartal’da kadınlara yönelik projelerle, desteklerinin devam edeceğini ifade etti ve tüm komşularını, belirli aralıklarla Kartal’ın farklı noktalarında açılan Kadın Emeği Pazarlarını ziyaret edip üretici kadınları desteklemeye davet etti.

Öte yandan Kartal’ın mahallelerinde kurulan Kadın Emeği Pazarlarından biri daha Kartal Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde gün boyunca hizmet veriyor. Daimi stantların da yer aldığı pazarda, çadırlar kurularak kadın girişimcilerin ürünlerini sergilemesi için stantlar hazırlandı.  27 Aralık Çarşamba gününe kadar Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde açık kalacak olan pazarda, pek çok farklı el emeği ürün satışa sunuluyor.

BİLİM ÜMRANİYE TEKNOFEST GÜNEYDOĞU’DA ÇOCUKLARI BİLİM VE TEKNOLOJİYLE BULUŞTURDU
YENİ BELEDİYE BİNASINDA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
2. PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ BAŞLADI
NİYAZİ GÜNERİ 254 OYLA YENİDEN YENİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ
3-0 YETMEDİ GALATASARAY PENDİK'TE İPTEN DÖNDÜ
SOMA'DA GÖÇÜK FELAKETİ:7 MADENCİDEN 5'İ HAYATINI KAYBETTİ
EĞİTİM-İŞ'TEN HAK MÜCADELESİ:MAHKEMEDEN ÖĞRETMENLERİ İLGİLENDİREN EMSAL EK DERS KARARI
PENDİK'TE KÜLTÜR SANAT SEZONU MUHTEŞEM BİR SANAT ZİYAFETİYLE AÇILDI
ÜMRANİYE’DE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NDE KUŞAKLAR ARASI BULUŞMA
PESİAD'DAN PENDİK'İN YENİ MÜFÜTÜSÜ VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLYAS KAYIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ