BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;'' KARTALLILAR İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ''

Modern ve yaşanabilir kent anlayışıyla, çalışmalarına ara vermeden devam eden Kartal Belediyesi, ilçenin en yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarında asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

 

Kartal’ın Tüm Mahallelerinde Asfalt Seferberliği

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in göreve geldiği 2019 yılından bugüne kadar, ilçede son 30 yılın en geniş kapsamlı asfalt serim çalışmalarını gerçekleştiren Kartal Belediyesi, Kartal’ın tüm mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Kartallıların; hızlı, rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşabilmesi için gerçekleşen çalışmalarda, son olarak kentin 6 noktasında yürütülen asfalt serim çalışması büyük oranda tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, adliye ve hastane gibi kamu alanlarına yakın olan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı; Onat, İzmir, Bayburt, Karacabey, Kemaliye ve Samsun Sokaklarında ekipler çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ayrıca, 6 farklı noktadaki çalışmalarda; 1300 metre uzunluğunda 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi. 14 mahallede çalışma yapılırken, 2022-2023 yıllarındaki çalışmalarda ise yaklaşık 47 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi yetkilileri, havaların ısınmasını fırsat bilerek önümüzdeki aylarda da Komşu İletişim Merkezi ve ilçe muhtarlıklarına gelen talepler doğrultusunda Kartal’ın 20 mahallesinde çalışmaların ara vermeden devam edeceğini ifade etti.

“Kartallılar İçin Gece-Gündüz Çalışıyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, göreve gelmeden önce Kartal’da asfalt seferberliği başlatacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatarak, çalışmalara ara vermeden devam edileceğini belirtti. Başkan Gökhan Yüksel, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, havaların ısınmasıyla beraber asfalt serimine hız verdi. Ekiplerimiz komşularımızın araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için gece-gündüz çalışıyor. 6 farklı noktada 1300 metre uzunluğunda 2 bin ton asfalt serimi büyük oranda tamamlandı. Tüm mahallelerimizde asfalt çalışmalarımız yaz boyunca devam edecek.” dedi.

BDDK'DAN KREDİ LİMİTLERİNE NEŞTER: KİMLER ETKİLENECEK?
KARTAL’DA KADINLAR YEREL YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ
ANAHTAR PARTİ'DEN KADIN GÜCÜ:PENDİK'TE EĞİTİM VE KATILIM SEFERBERLİĞİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ÇİFTE ALTIN
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN’İ KABUL ETTİ
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR