BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KORANAVİRÜS DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemleri denetlemek üzere Hürriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

 

İçişleri Bakanlığı’nın, ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla yayınladığı genelge doğrultusunda, gerçekleşen denetimlere; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman ve ilçe protokolü katıldı.

Denetimler kapsamında Hürriyet Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işyerleri mercek altına alınarak esnafın Covid-19 salgınıyla ilgili aldığı önlemler incelendi, konu ile alakalı gerekli uyarılar yapıldı.

Ziyaretler sırasında, Kaymakam Abdullah Demir ve Başkan Gökhan Yüksel, virüsten korunmak için vatandaşlara da sosyal mesafeyi korumaları ve maske kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.

PENDİK SAHİL BULVARI'NDA YAYA YOLU İHLALLERİNE GEÇİT YOK:15 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
KARTAL'DA HAFTA SONU TİYATRO KEYFİ
SİVAS'TA KENEDEN BİR KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''DUYGULAR VE RENKLER'' RESİM SERGİSİ AÇILDI
PENDİK’İN KUŞLARI FOTOĞRAF KARELERİNDE
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU