BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi yakınlarıyla iftar sofrasında buluştu.

Başkan Gökhan Yüksel Organik Çadır Alanında düzenlenen iftar programında şehit ve gazilere minnet borcu olduğunu ifade ederek her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Yüksel Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla birlikte  Kurtuluş Savaşı'nda verilen  mücadelesiyle Cumhuriyet'in kurulduğunu belirterek Çanakkale'de vatanı uğruna şehit düşen kahramanların hiç bir zaman unutulmayacağını ve geride kalan gazi ve şehit yakınlarına da Kartal Belediyesi olarak her zaman sahip çıkacaklarını ifade etti.

İftar programına katılım sağlayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Nihat Altıntaş gecede kısa bir konuşma yaparak başta Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere Çanakkele'de şehit düşen bütün kahramanlara Allahtan rahmet dilediğini söyledi. Nihat Altıntaş Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in gazilere yönelik birim açarak destek olmasından dolayı müteşekkir olduğunu ifade ederek Başkan Gökhan Yüksel'in maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olmasından dolayı minnettar olduklarını söyledi. 

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ