BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA HAFTASINI PERSONELİ İLE KUTLADI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personelini makamında ağırladı.

Kökeni 1826 yılında Osmanlı Devleti’nde kurulan İhtisap Nazırlığı’na dayanan ve 196. yılı kutlanan Zabıta Haftası’nda Kartal Belediyesi zabıtaları, Başkan Gökhan Yüksel’i ziyaret etti.

Kartal Belediyesi ana hizmet binasındaki başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya Zabıta Müdürü Murat Özgür Polat ve müdürlük çalışanları katıldı.

Ziyarette Başkan Yüksel zabıta personellerini tebrik ederek, “Zabıta Teşkilatımızın 196. kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftası’nı içtenlikle kutluyorum. Tüm Zabıta Teşkilatı ve belediyemiz bünyesinde çalışan zabıta arkadaşlarımın çok zor ve önemli bir vazife üstlendiklerini biliyorum. Komşularımız ve belediyemiz arasında önemli bir köprü kuran mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, vazifelerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Tebrikleri kabul eden Zabıta Müdürlüğü personeli de Başkan Yüksel’e teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

PENDİKSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA BİR ÜST TURDA!
ARTVİN'DE MEYDANA GELEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ TARİHİ KÖPRÜYÜ YIKTI
PESİAD 2025-2026 SEZONUNU TOPLANTIYLA AÇTI
KARTAL AKADEMİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI
PENDİK'TE ÇEVRE DOSTU PROJELER DEVAM EDİYOR
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ PENDİK'TE TÖRENLERLE KUTLANDI
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ'NÜN 104. YIL DÖNÜMÜ KARTAL'DA ÇELENK SUNUMU TÖRENLERİ İLE KUTLANDI
AK PARTİ'Lİ YAHŞİYAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET SUNGUR GÖZALTINA ALINDI
KYK YURDU SKANDALINDA YENİ GELİŞME: MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI
ALO 144 SOSYAL YARDIM ÇAĞRILARI REKOR KIRDI:GÜNDE 17 BİN KİŞİ SOSYAL YARDIM TALEP ETTİ