BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN ALKIŞLANACAK ÖRNEK DAVRANIŞ MÜZİSYENLERE SAHİP ÇIKTI

Kartal Belediyesi, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörüne destek olmak hem de Kartallı müzikseverlerin konser özlemini gidermek amacı ile Şubat ayı boyunca yaklaşık 20 sanatçının sahne alacağı online konserler serisi düzenliyor.

Yaptığı aylık programlarla başta Kartal’da ikamet eden sanatçılar olmak üzere müzik sektöründeki birçok değerli ismi ilçedeki kültür merkezlerinde müzikseverlerle buluşturan Kartal Belediyesi, Şubat ayı boyunca kısıtlamalar dolayısı ile ertelenen konserleri ekrana taşırken, ekonomik zorlukla mücadele eden sanatçılara bir nebze de olsa destek oluyor.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenecek olan Şubat ayı konserleri; 5 Şubat’ta başlayacak olup 28 Şubat gününe kadar devam edecek. Konserlerin tamamı, Kartal Belediyesi’nin Youtube, Facebook ve Twitter hesaplarından yayınlanacak.

Online konserler serisinde yer alacak isimler şu şekilde; Musa Kurt, Domane Dersim, Deniz Güneş, Özden Irmak, Cemal Kaya, Yüksel Yıldız, Ebru Hançer, Mürşide Şimşek, Eda Alakuş, Erol İkisivri, Engin Aydın, Taner Özsoy, DJ Murat Gemlik, Hakkı Şimşek, Sinan Güngör, Ali Rıza Gültekin, Sedat Kement, İhsan Orak, Baran Altınsoy, Derya Günbattı.

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ