BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesi ile Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi esnafını ziyaret ederek talep ve şikâyetlerini dinledi.

Her iki cadde üzerinde bulunan dükkânları tek tek gezerek esnaf ile bir araya gelen Başkan Gökhan Yüksel’e Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ile Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları eşlik etti. Mahalle esnafı ile yapılan görüşmelerde ilçe genelinde yapılması planlanan çalışmalar ile Orhantepe ve Cevizli Mahallelerine yönelik projeler hakkında fikir alış verişinde bulunan Başkan Gökhan Yüksel, devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan Yüksel esnaftan gelen talep ve şikâyetleri de dinleyerek notlar aldırdı.

Esnaf ve vatandaşları aralıksız olarak ziyaret etmeyi sürdürdüklerini ve ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, "Bu ziyaretler bize çalışmalarımızı anlatma fırsatı sağlıyor. Ayrıca komşularımızın ihtiyaçlarını tespit ederek bizim sorumluluk alanımızda olan konularda çözümler üretmemizi sağlıyor.

Orhantepe ve Cevizli Mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında; Cevizli, Orhantepe ve Atalar’ın tam ortasında bulunan Komşuluk ve Dayanışma Meydanı ile alakalı çok sayıda olumlu geri bildirimler aldık. Vatandaşlarımıza da dile getirdiğimiz gibi orada yapılması gereken tek bir şey kaldı, Kültür Merkezi… Kültür Merkezimizi de en kısa sürede hizmete açacağız.  Belediye olarak üstümüze düşen her konuda, esnafımızın ve komşularımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''