BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NA İMZA DESTEĞİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özgür kalması ve erken seçim talebi içeren imza kampanyasına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'de destek verdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adına başlatılan imza kampanyasına destek vererek imzasını attı.

Başkan Gökhan Yüksel İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özgür kalması ve erken seçim ortamının yapılması adına gerçekleşen imza kampanyasına ilişkin yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;''Haksız ve hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutulan Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğüne kavuşması, adil ve demokratik bir seçim ortamının sağlanması için CHP Kartal İlçe Başkanlığımızda imzamızı attık.Tüm komşularımızı Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğünü ve erken seçimi talep eden imza kampanyasına destek olmaya davet ediyorum.''dedi.

GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI
ERGENEKON DAVASININ FETÖ'CÜ ESKİ YARGI MENSUPLARINA İŞKENCE SUÇLAMASI:ZAMANAŞIMI KARARI KALDIRILDI
OKULLARIN AÇILMASIYLA İSTANBUL'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU TAVAN YAPTI:18 BİN SERVİS YOLA ÇIKTI
BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE