BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN KARTAL ESNAFINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal merkezinde iş yeri bulunan esnaflara yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısında bir sunum da gerçekleştiren Başkan Yüksel, esnafa hem bilgi verdi, hem de önerileri dinledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Kartal Belediyesi iş birliği ile yapımına başlanan Neyzen Tevfik Meydanı ile Hürriyet Caddesi yenileme çalışması hakkında Kartallı esnafa bilgi vermek üzere bilgilendirme toplantısı düzenledi. Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yenileme çalışmalarının detaylarını bir sunum eşliğinde anlattı.

Neyzen Tevfik Meydanı yenileme çalışmaları ile Kartal’ın çehresi değişecek

Kartal Meydanı’nda yirmi beş yıllık altyapı sorununun el birliği ile çözüldüğünü aktaran Yüksel, sıranın artık üst yapı ve çevre düzenlemesine geldiğini belirtti. Projeyi bir sunum eşliğinde anlatan Başkan Gökhan Yüksel, “Neyzen Tevfik Meydanı ve çevresinin altyapısını bitirdik. Altyapısını bitirdiğimiz yerlerin üstyapı çalışmalarını da yapmaya başlıyoruz. Alt yapı-üst yapı ve kentsel tasarım çalışmalarının ardından meydan yenileme çalışmalarımız ile Kartal’ın çehresini değiştireceğiz.” dedi.

Hürriyet Caddesi’nin de altyapısı yenilenecek

Başkan Yüksel, yapılan çalışmaların dışında Hürriyet Caddesi’nin de altyapısının yenileneceğini belirtti. Neyzen Tevfik Meydanı yenileme çalışmalarıyla birlikte eş zamanlı olarak yürütülecek Hürriyet Caddesi’nin altyapı çalışmalarının da başlayacağını söyledi. Aynı bölgede iki defa çalışma yaparak hem vatandaşı hem de esnafı mağdur etmeme adına tek seferde bu çalışmaların yapılacağının altını çizen Başkan Yüksel, yenileme çalışmalarının ardından Kartal’ın çehresinin değişeceğini ifade etti.

Neyzen Tevfik Meydanı ile Hürriyet Caddesi yenileme çalışmalarının anlatıldığı toplantının son bölümü soru-cevap şeklinde gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel toplantıya katılan esnaflara teşekkür ederek tüm sürecin birlikte yürütüleceği ve herkesin fikrinin önemli olduğunu belirtti.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK