BAŞKAN GÜNEY;'' ŞEFFAF VE HESAP VERİLEBİLİR BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET VERİYORUZ''

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya devam ediyor. Güney halkın talepleri doğrultusunda projeler gerçekleştirip yurttaşların övgüsünü de kazanıyor.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yaklaşık 3.5 yıl görev süresi boyunca ilçeye yapmış olduğu projelerle halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Güney halkın beklentilerine yönelik projeler üretip ilçeye katma değer katarken eşit ve adil yönetim tarzıyla da övgü topluyor.

 Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Susurluk Belediyesi'ne ait gelir ve gider tablosunu halka açık alanlara asarak şeffaf belediyecilik örneği sergiliyor. Güney 3.5 yıl içinde ilçeye yaptığı projelerle ilgili açıklamalarda bulunarak konuşmasını söyle sürdürdü;

''3,5 yıla yaklaşan görev süremiz boyunca ortak akılla, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla;Vatandaş odaklı, Susurluk halkının katılımcılığını hedefleyen,Her bir vatandaşımızın hiç birini ayırmadan herkese eşit hizmet sunduğumuz, Adil,Şeffaf Ve halka hesap verebilirliği amaç edinen,Susurluk’ta yaşayan her kesimin taleplerinin temel alındığı hizmet anlayışıyla hareket ettik, etmeye devam ediyoruz.

Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışımız doğrultusunda, park işletmelerimizin, belediyemize ait dinlenme tesisimizin gelir – gider kalemlerini ve belediyemizin tüm hesaplarını belediyemiz web sitesinden, ilan panolarımızdan, billboardlardan halkımıza duyuruyoruz.

Ayrıca,

Belediye Meclisimizde alınan kararları, yaptığımız ihaleleri vatandaşlarımızın ekranları başından ve sosyal medyadan kolayca ulaşabileceği canlı yayınlar ile halkımıza sunuyoruz.''dedi.

PESİAD'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E NEZAKET ZİYARETİ
KARTAL'IN CADDE VE SOKAKLARI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI
KARTAL'IN GURURU ŞAMPİYON BOKSÖRDEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN 1 MAYIS MESAJI
DİSK VE KESK TAKSİM'E YÜRÜMEKTEN VAZGEÇTİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 1 MAYIS MESAJI
ADD'DEN BASINA VE KAMUOYUNA
PENCR BAHÇE HİZMETE GİRDİ
İBB'DEN 1 MAYIS'TA YAPILACAK ULAŞIM KISITLAMASINA YÖNELİK AÇIKLAMA