BAŞKAN GÜNEY;'' ŞEFFAF VE HESAP VERİLEBİLİR BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET VERİYORUZ''

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya devam ediyor. Güney halkın talepleri doğrultusunda projeler gerçekleştirip yurttaşların övgüsünü de kazanıyor.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yaklaşık 3.5 yıl görev süresi boyunca ilçeye yapmış olduğu projelerle halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Güney halkın beklentilerine yönelik projeler üretip ilçeye katma değer katarken eşit ve adil yönetim tarzıyla da övgü topluyor.

 Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Susurluk Belediyesi'ne ait gelir ve gider tablosunu halka açık alanlara asarak şeffaf belediyecilik örneği sergiliyor. Güney 3.5 yıl içinde ilçeye yaptığı projelerle ilgili açıklamalarda bulunarak konuşmasını söyle sürdürdü;

''3,5 yıla yaklaşan görev süremiz boyunca ortak akılla, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla;Vatandaş odaklı, Susurluk halkının katılımcılığını hedefleyen,Her bir vatandaşımızın hiç birini ayırmadan herkese eşit hizmet sunduğumuz, Adil,Şeffaf Ve halka hesap verebilirliği amaç edinen,Susurluk’ta yaşayan her kesimin taleplerinin temel alındığı hizmet anlayışıyla hareket ettik, etmeye devam ediyoruz.

Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışımız doğrultusunda, park işletmelerimizin, belediyemize ait dinlenme tesisimizin gelir – gider kalemlerini ve belediyemizin tüm hesaplarını belediyemiz web sitesinden, ilan panolarımızdan, billboardlardan halkımıza duyuruyoruz.

Ayrıca,

Belediye Meclisimizde alınan kararları, yaptığımız ihaleleri vatandaşlarımızın ekranları başından ve sosyal medyadan kolayca ulaşabileceği canlı yayınlar ile halkımıza sunuyoruz.''dedi.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ