BAŞKAN NURETTİN GÜNEY ''BİRDENBİRE DEĞİL BİRDEN BİNE'' PROJESİ İLE GENÇLERİ SANATA BAĞLIYOR

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney gençlerin eğitim ve spor alanında yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik başlatmış olduğu ''Birdenbire değil birden bine''projesi ile gençlerin sanat alanlarında başarı sağlamalarına öncülük ediyor.

Başkan Nurettin Güney proje ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;"Birdenbire Değil Birden Bine" sloganı ile çıktığımız bu yolda tek gayemiz; spor ile sosyalleşen, eğitim ile gelişen, paylaşarak büyüyen, ahlaklı, duyarlı ve yardımsever bir neslin yetişmesini sağlamak ve bununla beraber sportif ve sanatsal kurslarımızla çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak, sosyal medyaya ve bilgisayar oyunlarına esir olan gençlerimizi bu alışkanlıklardan vazgeçirerek daha sağlıklı ve sosyal bireyler olmalarına katkı sağlamak öncelikli hedefimizdir.

Susurluk Belediyesi Sanat ve Spor Okullarının; çocuk, genç, yetişkin tüm katılımcılarının memnuniyet dolu geri dönüşlerinden son derece mutluyuz.''

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL DEV ŞENLİK
SAKIP SABANCI EĞİTİM ÖDÜLLERİ 31. YAŞINDA
PENDİK'TE DEV KARİYER BULUŞMASI:SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARI İŞ ARAYANLARLA BULUŞUYOR!
PENDİK BELEDİYESİNDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI