BAŞKAN NURETTİN GÜNEY BOZEN MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başka Güney çalışmalar kapsamında Bozen mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde değerlendirdi.

 

Bu süreçte her mahallenin sorunu ve talepleri mahalle haklıyla beraberce konuşuluyor, çözümler bulunuyor. Fen işleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin, ayrıca Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri hocalarının da katıldığı Belediye Burada etkinliği geçtiğimiz hafta BOZEN mahallesindeydi. 

Başkan Nurettin GÜNEY ve tüm belediye ekipleri mahalle halkı tarafından sevgiyle karşılandı. Kapı ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan GÜNEY Bozen'de gerçekleştirilen çalışmaları da yerinde inceledi. 

 

KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR
PENDİK'TE RUMELİ RÜZGARI ESTİ: SEZONA MERHABA KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
HALA SULTAN İHO'DAN 30 ÖĞRENCİ HAFIZLIK İCAZETİ ALDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ
MERHUM BAŞKAN MEHMET ALİ BÜKLÜ VEFATININ 31. YILINDA MEZARI ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI
GAZZE'YE UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ PLATFORMU'NDAN PESİAD'A ANLAMLI ZİYARET
MEHMET AKİF ERSOY'UN UYUŞTURUCU TESTİ SONUCU AÇIKLANDI
DEV OPERASYON: GAİN MEDYA VE BAĞLI ŞİRKETLERE KAYYIM ATANDI, 3 GÖZALTI!