BAŞKAN ŞADİ YAZICI;'' MİLLET DEVLET EL ELE BU İMTİHANI ATLATACAĞIZ''

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazcı Kahramanmaraş ve bölgesinde meydana gelen depremler sonrasında arama ve kurtarma çalışmalarına katılacak personellerin bölgeye gönderilmesi için Tuzla Afet Koordinasyon Merkezi'nde toplantı düzenledi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve arama kurtarma çalışmaları sırasında meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Tuzla’dan deprem bölgesine yapılan yardım çalışmaları, deprem bölgesine gönderilen araçların ve personellerin koordinasyonunun sağlanması için Tuzla Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sivil toplum kuruşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Gece saatlerine kadar süren toplantıda Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi ve Gönül Elleri Çarşısı aracılığı ile organize edilen yardım çalışması, bölgeye gönderilecek tırların organizasyonu, yine deprem bölgesine gönderilecek gönüllülerin ulaşım planlaması, deprem bölgesine gönderilen araçların ve personelin koordinasyonu konusunda görüşmeler yapıldı. Toplantı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla Afet Koordinasyon Merkezi’ndeyiz. Bugün Tuzla 7’den 70’e bölgeye yardım gönderebilmek için seferber oldu. Millet devlet el ele bu imtihanı atlatacağız” dedi.

KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR