BAŞKAN ŞADİ YAZICI YAŞLILAR MERKEZİ'NDE BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Tuzla’da 65 yaş üstü büyüklerin kendi akranları ile gündüz saatlerinde sosyal bir ortamda kaliteli vakit geçirebilmeleri için Tuzla Belediyesi tarafından hazırlanan Yaşlılar Merkezi’nde bayram coşkusu yaşandı.

 

Tuzla’da 65 yaş üstü büyüklerin elleri öpüldü duaları alındı. Kendi akranlarıyla, gündüz saatlerinde sosyal bir ortamda kaliteli vakit geçirebilmeleri için Tuzla Belediyesi tarafından hazırlanan Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, büyüklerle her zaman birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Onlar bizim hafızamız. Onlar bizim geçmişimiz. Ama geleceğimize de yön çizecek olan kılavuzlarımız. Büyüklerimize saygı hem medeniyetimizin bir gereği hem de insani ve İslami olarak çok önemli bir davranış. Bugün de bayramlaşma ile bunu göstermeye çalıştık. Sağ olsunlar dua ediyorlar. Biz de o dualar ile ayaktayız” dedi.

Tuzla’da 65 yaş üstü büyüklerin kendi akranları ile gündüz saatlerinde sosyal bir ortamda kaliteli vakit geçirebilmeleri için Tuzla Belediyesi tarafından hazırlanan Yaşlılar Merkezi’nde bayram coşkusu yaşandı. Koronavirüs salgınında vaka seyrinin azalmasıyla birlikte geçilen yeni normalleşme döneminde yeniden kapıların açan Yaşlılar Merkezi’ne özlem duyan, 65 yaş üstü büyükler pandemi süresi boyunca gidemedikleri merkeze akın ettiler. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı da Kurban Bayramı’nda Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret ederek 65 yaş üstü büyüklerle tek tek bayramlaşıp dualarını aldılar.Kurban Bayramı münasebetiyle, Başkan Yazıcı ve eşi Fatma Yazıcı ile bir araya gelen yaşlılar merkezi sakinleri; bol bol sohbet edip şiirler okudular, kaval çaldılar, şarkı söyleyip birlikte güzel vakit geçirdiler. Keyifli sohbetlerin yapıldığı buluşma, hatıra fotoğrafı ile son buldu.  

“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ GEREĞİ BÜYÜKLERİMİZ İLE HER ZAMAN BİRLİKTE OLUYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Kurban Bayramı’nı temsilen, Yaşlılar Merkezimizde büyüklerimiz ile beraberdik ve kendileri ile bayramlaştık. Büyüklerimiz ile birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Onlar bizim hafızamız. Onlar bizim geçmişimiz ama geleceğimize de yön çizecek olan kılavuzlarımız. Dolayısıyla büyüklerimize saygı hem medeniyetimizin bir gereği hem de insani ve İslami olarak çok önemli bir davranış. Bizim belediyecilik anlayışımız ve yönetim anlayışımızın gereği olarak büyüklerimiz ile her zaman birlikte oluyoruz. Bugün de bayramlaşma ile bunu göstermeye çalıştık. Sağ olsunlar dua ediyorlar. Biz de o dualar ile ayaktayız” dedi

“TUZLA’YA HİZMET ETMEKTEN ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUM”

PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE PUANI KURTARDI:
MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI
MERKEZ BANKASI'NDAN KREDİ KARTI FAİZLERİNE İNDİRİM
CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ DAYANIŞMA RUHUNU KAHVALTIDA GÜÇLENDİRDİ
ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ
“YAYALAR 16. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TESCİL EDİLDİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN SAĞLIK DURUMU AĞIRLAŞTI:ENTÜBE EDİLDİ