BAŞKAN ŞADİ YAZICI'DAN AFETZEDELERE REKOR BAĞIŞ

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi.

 

 

Yardım programı TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda canlı olarak yayımlandı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere bağış toplamak için yapılan ortak canlı yayına, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve sanatçının yanı sıra spor dünyasından ve bürokrasiden önde gelen isimler katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da dayanışma programına katılarak, 7 milyon Türk Lirası değerinde destekte bulundu. Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada,” Televizyonlarımızın “Türkiye Tek Yürek“  Dayanışma Programına: Belediye Personelimiz ve şahsım adına 1,5 milyon,  Temel Bilimler Vakfımız adına 4 milyon, ortağı olduğum Mercan Hastanesi adına 1,5 milyon olmak üzere toplam 7 milyon Türk Lirası destekte bulunduk. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI