BAŞKAN ŞADİ YAZICI'DAN AFETZEDELERE REKOR BAĞIŞ

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi.

 

 

Yardım programı TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda canlı olarak yayımlandı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere bağış toplamak için yapılan ortak canlı yayına, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve sanatçının yanı sıra spor dünyasından ve bürokrasiden önde gelen isimler katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da dayanışma programına katılarak, 7 milyon Türk Lirası değerinde destekte bulundu. Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada,” Televizyonlarımızın “Türkiye Tek Yürek“  Dayanışma Programına: Belediye Personelimiz ve şahsım adına 1,5 milyon,  Temel Bilimler Vakfımız adına 4 milyon, ortağı olduğum Mercan Hastanesi adına 1,5 milyon olmak üzere toplam 7 milyon Türk Lirası destekte bulunduk. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız” ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ
İBB BAŞKAN VEKİLİ NURİ ASLAN VE BAŞKAN BİNGÖL TUZLADA'Kİ YENİ HAL PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN GELİNİ ZUHAL BÖCEK GÖZALTINA ALINDI
KARTAL’IN SOSYAL VİZYON PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU