BAŞKAN ŞADİ YAZICI;''İLÇEMİZİN RSİKLERİNİ BİLİYORUZ KENTSEL DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİMİZ VAR''

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Kahramanmaraş ve merkezli depremlerin ardından Tuzla'da bulunan site sakinleriyle yüz yüze toplantı yaparak ilçenin eksikliklerini bildiklerini ve bu doğrultuda kentsel dönüşüm seferberliğinin devam ettiğini söyledi.

“İlçemizde en büyük önceliğimiz kentsel dönüşüm”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, uzun bir süredir Tuzla'da bulunan sitelerle yüz yüze gerçekleştirdiği toplantılarına yenilerini ekledi.

Başkan Yazıcı, Onurkent Sitesi ve Huzur Sitesi sakinleri ile Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde toplantı düzenledi. Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada," İlçemizin risklerini biliyoruz. Bu nedenle çok uzun süredir devam eden bir kentsel dönüşüm seferberliğimiz var. Birçok site ve konut sahibiyle tam mutabakat sağlayarak çalışmaya başladık" ifadelerini kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, göreve geldiği 2009 yılından itibaren, 1999 Gölcük Depremi öncesinde yapılan veya deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılmayan binaların ve sitelerin dönüşümü için seferberlik ilan etmişti. Bu çerçevede Tuzla'da bulunan 1999 Gölcük Depremi öncesi yapılan binalar ve siteler, kentsel dönüşüm çalışmalarına dahil edilerek yenileme çalışmaları devam ediyor. Başkan Yazıcı, 40'ın üzerindeki sitenin kentsel dönüşüm görüşmelerini ise yüz yüze kendisi yürütüyor. Site sakinleri ile anlaşma sağlanması halinde ise ekskavatöre yine kendisi binerek sitelerin kentsel dönüşüm sürecini başlatıyor. Başkan Yazıcı, sitelerle yüz yüze gerçekleştirdiği toplantılarına yenilerini ekledi. Başkan Yazıcı, Onurkent Sitesi ve Huzur Sitesi sakinleri ile Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde toplantı düzenledi.

"İlçemizde en büyük önceliğimiz kentsel dönüşüm"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı," İlçemizde riskli yapı kalmayıncaya kadar en büyük önceliğimiz dün olduğu gibi bugün de kentsel dönüşüm. İlçemizin risklerini biliyoruz. Bu nedenle çok uzun süredir devam eden bir kentsel dönüşüm seferberliğimiz var. Birçok site ve konut sahibiyle tam mutabakat sağlayarak çalışmaya başladık" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI