BAŞKAN YARDIMCISI MERHUM YAVUZ SELİM TUNCER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Ümraniye Belediyesi, hastalığı sebebiyle vefat eden Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer için Mevlid-i Şerif ve Dua programı düzenledi.

 

Başkan Yıldırım da programa katılarak, “Dostum, aziz kardeşim; Biz senden razıydık; Rabbim de senden razı olsun. Mekânın cennet olsun” dedi.

Ümraniye Belediyesi’nde 2019’dan bu yana Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yavuz Selim Tuncer geçtiğimiz günlerde hastalığı nedeniyle vefat etmişti. Ümraniye Belediyesi de İlim Sarayı Cami’nde Mevlid-i Şerif ve Dua programı gerçekleştirdi.

Tuncer’in ailesi, dostları, belediye çalışanları ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen programda, merhum Yavuz Selim Tuncer için dualar edildi. Programa Başkan İsmet Yıldırım da katılarak, “Kendisi, iyi bir baba, iyi bir dost, iyi bir kardeş ve iyi bir arkadaştı. Dostum, aziz kardeşim; Biz senden razıydık; Rabbim de senden razı olsun. Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Mekânın cennet olsun inşallah” dedi.

BİLİM ÜMRANİYE’DE ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ANNE-ÇOCUK ATÖLYESİ DÜZENLENDİ
PENDİK'TE MARMARA RÜZGARI: ''YEDİ BÖLGE BİR SAHNE'' KONSERİ MEST ETTİ
YEŞİL KIYI PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI
GALATASARAY TARİH YAZDI:ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON!
ŞİLE OTOYOLU YANYOL PROJESİYLE ÜMRANİYE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
PESİAD GEDİK KARİYER FUARI'NI ZİYARET ETTİ
PENDİK'TE ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTALLILAR ANNELER GÜNÜ'NDE EN ANLAMLI HEDİYEELERİNİ KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA ALDI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDEN KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA ZİYARET
KARTAL'DA MAHALLELERİN GELECEĞİ ORTAK AKILLA ŞEKİLLENİYOR