BAŞKAN YIDIRIM, HAFTAYA BAYRAK TÖRENİYLE BAŞLADI

Başkan İsmet Yıldırım, bayram tatilinin ardından okulların açılmasıyla birlikte Mehmet Akif İnan Ortaokulu’nda düzenlenen bayrak törenine Kaymakam Yüksel Çelik ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen ile birlikte katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Tatilin ardından ders başı yapan öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yıldırım, öğretmenlere verdikleri emekler için teşekkür ederek eğitim camiasına olan desteğinin devam edeceğini belirtti. Eğitimin, toplumun gelişiminde en önemli rolü üstlendiğine dikkat çeken Yıldırım, öğrencilerin sadece akademik değil, aynı zamanda kişisel ve sosyal gelişimlerinin de önemine vurgu yaptı.

Ümraniye Belediyesi olarak eğitimi her zaman destekleyeceklerini ifade eden Başkan Yıldırım öğrencilerle yakından ilgilendi. Başkan Yıldırım, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti, iyi dersler temennisinde bulundu ve başarılarla dolu bir eğitim dönemi diledi.

KARTAL'DA ''BAKIŞ AÇISI'' KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI
PENDİK'TE TRAFİK KAVGASI PAHALIYA PATLADI: 2 SÜRÜCÜYE DE 360 BİN TL CEZA YAĞDI
BAŞKAN AHMET CİN SÖZÜNÜ TUTTU, LİSELİ ÖĞRENCİ GENÇLİK KAMPI’NDA AĞIRLANDI
PESİAD'DAN MARDİN'E GÖNÜL KÖPRÜSÜ:''OYUNCAK KARDEŞLİĞİ 6. KEZ YOLA ÇIKIYOR
ÜMRANİYE’DE MODERN SPOR TESİSİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN 'YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA HUZUREVİ SAKİNLERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTAL'DA GELECEĞİN ÇEVRECİLERİ YETİŞİYOR:DÜNYA SU GÜNÜ VE ORMAN HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI
ÜMRANİYE’DE 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI
PENDİK’TE DÜNYA TİYATRO GÜNÜ COŞKUSU YAŞANACAK
KARTAL'DA TİYATRO RÜZGARI: HAFTA BOYUNCA PERDELER KAPANMIYOR!