BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİ BAŞINDA YÂD ETTİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıl dönümünde düzenlenen anma programlarına katılarak aziz şehitleri rahmetle, kahraman gazileri ise minnetle andı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıl dönümünde Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, gün boyunca gerçekleştirilen anma programlarına katıldı. İlk olarak Ümraniye Kaymakamı Yüksel Çelik ile birlikte şehitlikleri ziyaret eden Başkan Yıldırım, aziz şehitlerin kabirleri başında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla gerçekleştirilen anma programına katıldı.

Başkan Yıldırım daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve protokol üyeleriyle birlikte “İrade Bizim, Zafer Bizim” temasıyla düzenlenen Demokrasi ve Şehitleri Anma Yürüyüşü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Anma programları, 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda düzenlenen resmî törenle devam etti. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunduğu programda şehitler bir kez daha rahmet ve minnetle yâd edildi.

Programların ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan İsmet Yıldırım, “15 Temmuz, milletimizin birlik ve beraberlik içinde istiklaline ve istikbaline sahip çıktığı destansı bir direniştir. Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

ESKİ AKUT KURUCUSU NASUH MAHRUKİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİ BAŞINDA YÂD ETTİ
''15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ''ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİDİNİ UNUTMADI
ÜMRANİYE’DE AYAK TENİSİ TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
MİT İLK KEZ AÇIKLADI:15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN GİZLİ TAKVİMİ
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ:''PENDİK'İN SORUNLARINI MUHTARLARIMIZLA ÇÖZECEĞİZ''
KARTAL'DA SEMT PAZARLARINDA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ DÖNEMİ
TUZLA'DA ÇOCUKLAR SİNEMA VE TİYATROYA DOYACAK
SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR İÇİN YENİ DÜZENLEME:15-18 YAŞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET YOLU