BAŞKAN YILDIRIM: “31 MART’TA SİVAS ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR”

Ümraniye Beleye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Sivaslılar Derneği’nin düzenlediği toplantı programına katıldı.

.

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda İstanbul Sivaslılar Derneği tarafından düzenlenen toplantı programına Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti MKYK Üyesi Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Sinan Akyol, misafirperverliğinden ve ilçedeki hizmetlerinden ötürü Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkür etti.

Sivas’ın 15-16 köyüne gittiğini ve misafirperverliklerinden dolayı Sivaslı hemşehrilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “Sivas’ın her şeyi güzel; insanı güzel, havası güzel. Sivaslılar, ne yapacaklarını çok iyi bilirler. Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. 31 Mart’ta da Sivas yine üzerine düşeni yapacaktır. İstanbul’u yeniden hizmetlerine Murat Kurum Beyfendiyle kavuşturacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI