BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERLE KUCAKLAŞTI

İlçede öğrencilerle motivasyon buluşmalarını sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez ise 3 okuldan toplam 233 genç ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım, “Biz de başarıya endeksli mükâfat var. Biz sözümüzü tutuyoruz” dedi.

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de yer alan; Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerle sohbet edip, tecrübelerini paylaşan Başkan Yıldırım’a öğretmenler de motivasyon buluşmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başladığını ve hayatının her daim çalışarak geçtiğini söyleyen Başkan Yıldırım, “18 saat çalışma gibi bir prensibim var. Hayatınızı bir prensip üzerinden yönetin. 3-4 saat ders çalışmak yeterli. Sürekli ders çalışarak değil, sosyal etkinliklere katılarak vaktinizi geçirin” dedi.

Üniversiteyi kazanan Ümraniyeli gençlere 7 bin lira burs verdiklerini de söyleyen Başkan Yıldırım, “Biz de başarıya endeksli mükâfat var. Biz sözümüzü tutuyoruz” dedi.

BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI
MALİYE MÜKELLEF OLMADAN POS HASILATI ELDE EDENLERİ KISKACA ALDI
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
TUZLA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANDI
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ TUZLA'NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
İSTANBUL'DA EKMEĞE ZAM