BAŞKAN YILDIRIM ÖĞRENCİLERLE AYNI SOFRADA BULUŞTU

Ümraniye Belediyesi’nin üniversite öğrencileri için başlattığı Öğrenci Lokantası, gençlere sıcak yemek ve ev ortamının samimiyetini bir arada sunuyor. Başkan İsmet Yıldırım, lokantada öğrencilerle bir araya gelerek onların mutluluğunu paylaştı.

 

 

 

 

Ümraniye Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Öğrenci Lokantası, ilçe sınırlarında yaşayan üniversite öğrencilerine ücretsiz akşam yemeği hizmeti veriyor.

Hafta içi her gün 18.00-20.00 saatleri arasında Ümraniye Belediyesi binasında hizmet veren lokanta, gençlerin hem bütçelerine destek oluyor hem de ailelerinden uzakta sıcak bir ortamda yemek yemelerine olanak tanıyor.

 

Başkan İsmet Yıldırım, gençlerle birlikte akşam yemeği yediği etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Ümraniye Belediyesi olarak üniversiteli öğrencilerimizin eğitim hayatlarında onlara destek olmak, sıcak bir yemekle yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim en büyük önceliğimiz. Bu hizmetle onların yüzünü güldürebiliyorsak ne mutlu bize. Gençlerimizi seviyoruz ve her zaman yanlarındayız.” dedi.

Lokantada özenle hazırlanan yemekler hijyenik bir ortamda sunuluyor. Ücretsiz yemek hizmetinden faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını Ümraniye Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirebiliyor.

 

Gençlerden Teşekkür

 

Öğrenci Lokantası’ndan yararlanan öğrenciler, Başkan Yıldırım ve Ümraniye Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu hizmetin eğitim süreçlerinde büyük bir destek olduğunu ifade ettiler. Başkan Yıldırım’ın öğrencilere eşlik ettiği bu anlamlı buluşma, gençler arasında memnuniyetle karşılandı.

 

ÜMRANİYE’DE 3X3 SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI NEFES KESTİ
PENDİKSPOR'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ:3-3
BAKAN TUNÇ DUYURDU:TRAFİKTE YOL KESİP HAVAYA ATEŞ AÇANLARA HAPİS CEZASI GELİYOR
ÜMRANİYE’DE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
GAZZE'DE İNSANLIK ZULÜM DEVAM EDİYOR: BİR BEBEK DAHA AÇLIKTAN HAYATINI KAYBETTİ
KUR KORUMALI MEVDUAT UYGULAMASI SONA ERDİ
KARTAL'IN CADDELERİ ADIM ADIM YENİLENİYOR
ALTINOLUK'TA HALK EKMEK KUYRUĞU:EMEKLİLER EKMEK ALBAİLMEK İÇİN ERKEN SAATLERDE SIRAYA GİRİYOR
YASEMİN UYANIK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
AYDIN'DA ÇERÇİOĞLU PROTESTOSU! KONSERE KİMSE GELMEDİ