BAŞKAN YILDIRIM PERSONELLE VOLEYBOL OYNADI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personeliyle çekişmeli bir voleybol maçı yaptı.

Performansıyla göz dolduran Yıldırım, “Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik ediyoruz” dedi.

Ümraniye Belediyesi Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri’nde oynanan voleybol maçı renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Yıldırım’ın saha içindeki performansı, belediye personeli tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Maç boyunca her iki takım da kıyasıya mücadele etti ve dostluk kazandı.

Maç sonrası açıklamada bulunan Başkan Yıldırım, “Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Belediye olarak spor faaliyetlerini desteklemeye ve vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik etmeye devam edeceğiz. Bugünkü maçta da bu ruhu hep birlikte yaşadık. Bu tür etkinliklerle, çalışanlarımız arasındaki birlik ve beraberlik duygusu güçlenirken spora olan ilgiyi de artırmış oluyoruz” şeklinde konuştu.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR