BAŞKAN YILDIRIM, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ramazan ayının 25. gününde şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi. İftar programına; İçişleri Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.

 

Ümraniye Nikâh Sarayı Sultan Salonu’nda düzenlenen programda konuklara hitap eden Başkan İsmet Yıldırım, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren manevi atmosferine vurgu yaptı. Konuşmasında, vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmetle anan Başkan Yıldırım, onların emanetlerine sahip çıkmanın en büyük sorumluluklarından biri olduğunu belirtti.

Yıldırım, “Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim bizlere bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ne erişmeyi nasip etsin. Sizler, bu memleketin en değerli insanlarısınız. Ülkemiz, askerlerimizin nöbeti ve emniyet güçlerimizin fedakârlıkları sayesinde ayakta duruyor. Aziz şehitlerimize minnettarız. Şehit yakınlarımızın ve kahraman gazilerimizin her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamı Yüksel Çelik ve İlçe Başkanı Salim Çetinkaya’nın da katıldığı iftar programında katılımcılar duygu dolu anlar yaşadı. Dualarla başlayan iftar yemeği, yine şehitler için edilen dualarla sona erdi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ
İBB BAŞKAN VEKİLİ NURİ ASLAN VE BAŞKAN BİNGÖL TUZLADA'Kİ YENİ HAL PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN GELİNİ ZUHAL BÖCEK GÖZALTINA ALINDI
KARTAL’IN SOSYAL VİZYON PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU