BAŞKAN YILDIRIM YENİ GÜNE MİNÜBÜSÇÜLER ODASIYLA ÖZEL BİR PROGRAM İLE BAŞLADI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Minibüsçüler Esnaf Odası üyeleriyle birlikte düzenlenen toplantı programında buluştu.

Başkan Yıldırım, “Ümraniyenin en güzel yerlerinden bir tanesi sizlere verdik. Ümraniye’ye de bu yakışırdı” dedi.

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen kahvaltı programına Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

Ümraniye Minübüsçüler Odası Başkanı Nizam Sağlam, “Sayın Belediye Başkanımıza Ümraniye’ye hizmetlerinden dolayı ve özellikle de bizlere minübüsçüler odasının yapımına katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi. Minübüsçülerin mesleğinin önemine değinerek konuşmasına başlayan, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise, “Ümraniye’mizin en güzel mekanlarından birini minübüsçü kardeşlerimize verdik. Ümraniye’mize de bu yakışırdı. İnşallah İstanbul’a da yakışan hizmetleri görmek istiyoruz. Fetret devrini artık sonlandıralım. Sizden ricam 31 Mart’ta AK Parti belediyeciliğini İstanbul’a iade edelim. Nerede kaldığımızı hep birlikte görmüş olacağız” dedi.

GÜÇLÜ İŞ KADINLARI PLATFORMU’NDAN İSTİHDAM ATAĞI: "HEDEFİMİZ GÜÇ BİRLİĞİ"
KARTAL'DA 14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI ZİYARET
ÖZGÜR ÖZEL'DEN İKTİDARA ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI:''KAYBEDERSEM BİR DAKİKA DURMAM!''
ÜMRANİYE SEMT PAZARLARINDA DENETİMLER SÜRÜYOR
KARTAL 'TSUNAMİYE HAZIR KENT'SERTİFİKASI ALAN İKİNCİ KENT OLDU
SÜRÜCÜLER DİKKAT! EHLİYETLERDE YAŞ SINIRI VE SAĞLIK KONTROLÜ DÖNEMİ BAŞLIYOR
SGK PRİM BORÇLARINA YAPILANDIRMA GELİYOR: TAKSİT SÜRESİ 72 AYA ÇIKACAK
PENDİK OKUL SPORLARI BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ
KARTAL'DA 19 MAYIS COŞKUSU İLE GENÇLİK ENERJİSİ SAHALARDAN MEYDANLARA TAŞACAK!
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'DAN PENDİK'E ''HAYIRLI OLSUN'' ZİYARETİ