BAŞKAN YILDIRIM’A BELEDİYE GİRİŞİNDE COŞKULU KARŞILAMA

Yerel seçimlerde AK Parti’nin Ümraniye’ye adayı olarak yeniden açıklanan Başkan İsmet Yıldırım, haftanın ilk mesai gününde personel tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Yıldırım, “31 Mart’ta hem Ümraniye kazanacak, hem de İstanbul” dedi.

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, isminin yeniden adaylık için açıklandığı Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından haftanın ilk mesai gününde, belediye personelinin sevgi seliyle karşılandı.

Karşılama programında konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım, “Çalışma arkadaşınız olarak, Ümraniye’mize hizmet için bir kez daha aday gösterilmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyim. Sizlerle birlikte hizmet dolu beş yılı geride bıraktık. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine ilçemize değer katacak önemli çalışmaları beraber hayata geçireceğiz. Murat Kurum Bey’le İstanbul’umuza Ümraniye’mize hizmet edeceğiz. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. Seçime kadar her birlikte büyük bir çaba ve özveriyle çalışacağız. 31 Mart’ta hem Ümraniye kazanacak, hem de İstanbul” dedi.

AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI