BAYRAM BEKAR KONGRE ÖNCESİ BASIN MENSUPLARIYLA TOPLANTIDA BULUŞTU

CHP Pendik ilçe Başkanı Bayram Bekar 27 Ağustos'ta yapılacak Olağan Kongre öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek görevde kaldığı süre içinde yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Bekar 2 ay önce göreve başladığı günden bu yana STK üyeleri başta olmak üzere Pendik'te her kesimle buluşma imkanı bulduğunu belirterek toplum nezdinde mevcut sorunları gözlemleme fırsatı yakaladığını söyledi. Bekar 27 Ağustos'ta yapılacak kongrede aday olmadığının altını çizerek İlçe Başkanlığı için talep açan iki adaya da başarı dileklerini iletti. 

Bayram Bekar toplantıda Pendik Belediye Başkanlığı'na aday olunması ile ilgili soruya karşılık kesin bir açıklama yapmaktan kaçınarak partinin görev vermesi halinde adaylığını memnuniyetle karşılayacağını ifade etti.

Bekar Pendik'te genel olarak gözle görülür bir sorun bulunmadığına vurgu yaparak kentsel dönüşümle ilgili Pendik'in iyi bir ivme yakaladığını ancak kentsel dönüşümün hala gerçekleşmediği bölgeler de olduğunu bunun hızlanması için çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

CHP Pendik İlçe Başkanı Bayram Bekar  Pendik'te en önemli sorunun imar konularıyla ilgili olduğunu belirterek aday olduğu ve belediye başkanı seçildiği takdirde mesleği ve bilgi birikimi olarak bu sorunları ortadan kaldıracak kalıcı çözümler üreteceğini söyledi. 

PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI