BEKÇİLER GENİŞ YETKİLERLE DONATILACAK

Bekçilerin yetkilerinin genişletilmesi için TBMM'ye önerge verildi. Kimlik sorabilme yetkilerinin arttırılmasına yönelik verilen önergenin kabul edilmesi halinde bekçiler vatandaşa kimlik sorabilecek.

Mardin'de geçtiğimiz ay bir muhabire kimlik sormaya kalkan bekçiler şikayet edilmiş ve Mardin 2 Sulh Ceza Hakimliği bekçilerin kimlik sorma yetkilerinin bulunmadığını belirtmişti.

Bekçilerin kimlik sorma hakkının olup olmadığı kamuoyunda geniş tartışmalar meydana getirmişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanarak AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş bekçilerin kimlik sorabilmeleri ve yetkilerinin genişletilmesi için TBMM'ye önerge sundu.

Önergenin kabul edilmesi halinde bekçiler de polis ekipleri gibi yurttaşa kimlik sorma yetkisini elde edecek.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI