BEKÇİLER GENİŞ YETKİLERLE DONATILACAK

Bekçilerin yetkilerinin genişletilmesi için TBMM'ye önerge verildi. Kimlik sorabilme yetkilerinin arttırılmasına yönelik verilen önergenin kabul edilmesi halinde bekçiler vatandaşa kimlik sorabilecek.

Mardin'de geçtiğimiz ay bir muhabire kimlik sormaya kalkan bekçiler şikayet edilmiş ve Mardin 2 Sulh Ceza Hakimliği bekçilerin kimlik sorma yetkilerinin bulunmadığını belirtmişti.

Bekçilerin kimlik sorma hakkının olup olmadığı kamuoyunda geniş tartışmalar meydana getirmişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanarak AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş bekçilerin kimlik sorabilmeleri ve yetkilerinin genişletilmesi için TBMM'ye önerge sundu.

Önergenin kabul edilmesi halinde bekçiler de polis ekipleri gibi yurttaşa kimlik sorma yetkisini elde edecek.

DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLEN GAZETECİ HAKAN TOSUN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
ADD KARTAL ŞUBESİNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KONFERANSI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KREŞ ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALI AFET EĞİTİMİ
NARİN GÜRAN CİNAYET DAVASINDA FLAŞ GELİŞME:SANIK AVUKATI ''VİCDANİ NEDENLERLE ÇEKİLDİ''
AŞAĞI DUDULLU MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
GAZETECİ HAKAN TOSUN CİNAYETİNDE GELİŞME:KAMERA KAYITLARINI VEREN ESNAF GÖZALTINA ALINDI
MİNİK ELLER GAZZE İÇİN BOYADI: ÜMRANİYE’DE ANLAMLI ETKİNLİK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
KARTAL'DA ROBOTİK OROMASYON ÇÖZÜMLERİ ZİRVESİ BAŞLADI
AK PARTİ'DEN MUHTARLAR GÜNÜ'NE ÖZEL BULUŞMA:''MUHTARLARIMIZ MAHALLE KAHRAMANLARIDIR''