BEYAZ TÜLBENTLİ ANNELERE POLİS MÜDAHALESİ

Diyarbakır’da beyaz tülbentli anneler, AKP Diyarbakır İl Başkanlığı önüne gelerek oturma eylemi başlattı.

Annelerin oturma eylemini takip eden gazetecilerin de AKP İl Binası'na yaklaşmaları polislerce engellendi. AKP il binasının önünde çok sayıda araç ve çevik kuvvet konuşlandırıldı.

AKP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde “Anneler barış istiyor” pankartı açarak oturma eylemi başlatan beyaz tülbentli annelerden 3’ü gözaltına alındı.

Artı Gerçek'te yer alan habere göre, İl Başkanlığı önünde oturmalarına izin verilmeyen anneler, bina önüne yanaştırılan bir minibüs ile bölgeden uzaklaştırılmak istendi. Ancak minibüse binmek istemeyen annelerden 3’ü polisler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan annelerden birinin isminin Aysel Tufan olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınanların nereye götürüldüğü öğrenilemedi.

KARTAL’DA ENGELLİLER HAFTASI’NDA ANLAMLI PANEL
SEMANUR YÜKSEL OLİMPİYAT YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ KAPANIŞ SERGİSİYLE TAÇLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN BESİN ALERJİSİ FARKINDALIĞI EĞİTİMİ
AKDENİZ'DE 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İLKOKULA BAŞLAYACAK MİNİKLER İÇİN UYUM ETKİNLİĞİ
AÇEM YIL SONU GÖSTERİLERİ BAŞLADI
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL;''ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDE YOKUZ''
EN-ŞEN FESTİVAL’İN İKİNCİSİ ÜMRANİYE MİLLET BAHÇESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
PESİAD'IN KADIN KOMİSYONU BAŞKANLARI BELLİ OLDU