BEYAZ TV'YE ÇIKAN ROKA SARAYDAN AĞIR GÖNDERME

Boşnaklara bel altı hakaret eden ve kamuoyunda büyük infial yaratan Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Beyaz TV ekranlarına tekrar geri dönmesi sert tepkilere neden oldu.

Boşnaklara ırkçı ifadelerle hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'nın, 31 Mart seçimleri döneminde "Mansur Yavaş zaten göçmen" diyerek ırkçılık eleştirilerinin hedefindeki Melih Gökçek ve oğluna ait Beyaz TV ekranlarına geri dönmesi kamuoyundan büyük tepki gördü.

Tepki gösterenler arasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Hidayet Türkoğlu da yer aldı. Türkoğlu sosyal medya hesabından ROK içim çok ağır ifadeler kullanırken Beyaz TV yönetimine de uyarı yaptı.

“Beyaz TV'nin derhal bu hatadan dönmesi ve bu şahsı, layık olduğu çukura geri göndermesi gerekir” ifadelerini kullanan Türkoğlu şu ifadeleri paylaştı:

“Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekran karşısına çıkarılması nasıl bir garabettir, akıl tutulmasıdır.”

Odatv.com

 
SAHADAKİ BASIN MENSUPLARINA MÜJDE:MARARAY'DA ÜCRETSİZ DÖNEM BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ MAKER ATAÖLYELERİ ARA TATİLDE ÇOCUK VE GENÇLERLE BULUŞUYOR
ÜMRANİYE’DE GÖNÜLLERİ ISITAN İKRAM: SOĞUK HAVAYA SICAK MOLA!
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE OPERASYON
KAVAKPINAR ANTRENMAN SAHASI YENİ YERİNDE HİZMET VERECEK
SİDAD'DAN BASIN EMEKÇİLERİNE VEFA: ''ZORLU GÖREVİNİZDE YANINIZDAYIZ''
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI MERT POLAT VE YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
KARTAL ADLİYESİ'NDE SİLAHLI SALDIRI:KADIN HAKİM SAVCI TARAFINDAN VURULDU
ÜMRANİYE’ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ
ÜMİT ÖZDAĞ PENDİK'TEN SESLENDİ:''EKONOMİK İFLASIN FATURASINI GENÇLERE VE ESNAFA KESEMEZSİNİZ''