BÖLGESEL TREN SEFERLERİ YARINDAN İTİBAREN YENİDEN BAŞLIYOR

Koranavirüs salgını nedeniyle bir süre ara verilen bölgesel tren seferleri yarından itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak.

 

Yarın yeniden başlayacak seferler kapsamında yolcuların güvenli ve sağlıklı yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla her türlü tedbir alındı.

Bölgesel trenlerde seyahat edecek yolcular, HES kodunu ibraz ederek trenlere binebilecek.

Trenler sefer öncesinde dezenfekte edilerek hizmete sunulacak.

Tüm hatlarda olduğu gibi bölgesel trenlerde de yolcuların sosyal mesafeyi koruması, el hijyenine dikkat etmesi virüsün yayılmasının önüne geçilmesi yönünden önem taşıyor.

Yarın itibarıyla hizmete girecek  tren hatları şöyle;

Kapıkule-Halkalı, Adapazarı-Pendik, Ankara-Polatlı, Zonguldak-Karabük, Manisa-Alaşehir, Eskişehir-Afyonkarahisar, Eskişehir-Kütahya, Mersin-Adana, Mersin-İslahiye, Mersin-İskenderun, Sivas-Divriği, Erzincan-Divriği, Kars-Akyaka, Aydın-Denizli-Söke ile Basmane'den Ödemiş, Denizli, Aydın, Uşak, Alaşehir ve Tire'ye giden hatlar. 

Batman-Diyarbakır hattında işleyecek bölgesel tren ise 22 Mart'ta seferlerine başlayacak.

YHT SEFER SAYISI 10'A ÇIKACAK

Ankara-İstanbul-Ankara hattında günde 8 olan YHT sefer sayısı ise 22 Mart'tan itibaren 10'a yükseltilecek.

Ankara'dan saat 12.00, Söğütlüçeşme'den saat 12.20'de hareket edecek YHT'ler, Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik ve Bostancı istasyonlarından yolcu alacak.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN KARTAL'DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÇIKIŞI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CHP OYLARIYLA SEÇİLEN 3 MİLLETVEKİLİNE ROZETLERİ TAKTI
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN'DAN EMEKLİ MAAŞLARINA YÖNELİK MÜJDE
TARİHÎ CEVHERAĞA CAMİİ, ASLINA UYGUN ŞEKİLDE YENİDEN HAYAT BULUYOR
MÜLKİ İDAREDE KRİTİK DEĞİŞİM:19 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ 7 VALİ MERKEZE ÇEKİLDİ
İKİ YENİ YOL AÇMA VE GENİŞLETME ÇALIŞMASI DAHA TAMAMLANDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ YÜZME TAKIMINDAN 11 MADALYA!
İSTANBUL BEYAZA MI BÜRÜNÜYOR? SİBİRYA SOĞUKLARI VE KAR KAPIDA!
CUMHURİYET TARİHİNE TANIKLIK EDEN SERGİ KARTAL'DA AÇILDI
BAŞKAN AHMET CİN:''GAZZE'YE 600 KİŞİLİK ÇADIR KENT KURACAĞIZ''