BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN ELAZIĞ'A YARDIM ELİ

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrasında mağdur olan vatandaşlar için harekete geçerek gıda ve yiyecek yardımında bulundu.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Elazığ ve Malatya'da meyana gelen depremde mağdur olan vatandaşların acılarına ortak oldu. Derneğin ana binasında toplanan yardımlar kolilere konularak Elazığ ve Malatya'ya gönderildi. 

Depremzedelere gönderilen yardımlarla ilişkin açıklama yapan Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden şöyle konuştu; Türk  Milleti tasada, sevinçte,  felaketlerde hep dayanışma içinde olmuştur.

Son Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremde mağdur olan bütün vatandaşlarımıza  elimizden geldiği kadar destek sunmaya çalıştık. Gönderdiğimiz yardımların içinde gıda başta olmak üzere ısınma araçları giyim temizlik maddesi ve ayakkabıdan oluşan bir kamyon malzemeyi AFAD merkezine gönderdik. Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği olarak bizlere katkı sunan hemşehri ve komşularımıza teşekkür ederiz. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza da Allahtan rahmet  yaralılara acil şifalar diliyoruz''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI