BOSNALI ŞEHİT ÇOCUKLARI PARKI'NDA SPOR ETKİNLİĞİ

Pendik Belediyesi “Çocuk Sporları Parklarımızda” etkinliğiyle çocukları parklarda buluşturuyor. Çocukların müzik eşliğinde spor yaptığı etkinliğin ilki Bosnalı Şehit Çocukları Parkı’nda gerçekleşti.

 

Pendik Belediyesi spor faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kez çocuklara yönelik “Çocuk Sporları Parklarımızda” etkinliği düzenliyor.

Çocukların fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe çocukların ilgisi yoğun oldu. İlki Bosnalı Şehit Çocukları Parkı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar, eğitmenler ve müzik eşliğinde parkur ve reaksiyon oyunu oynadı. Çocuklarını izleyen aileler keyifli vakit geçirirken tüm katılımcılara sırt çantası hediye edildi.

 “Çocuk Sporları Parklarımızda” etkinliği Eylül ayına kadar Çarşamba ve Cuma günleri Pendik genelinde belirlenen parklarda devam edecek.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ
İBB BAŞKAN VEKİLİ NURİ ASLAN VE BAŞKAN BİNGÖL TUZLADA'Kİ YENİ HAL PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN GELİNİ ZUHAL BÖCEK GÖZALTINA ALINDI
KARTAL’IN SOSYAL VİZYON PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU